Poli Timișoara s-a despărțit de antrenorul Constantin Ștefan

1
1865

constantin stefan poliPoli Timișoara și antrenorul Constantin Ștefan s-au despărțit pe cale amiabilă cu o zi meciului extrem de important, cu HC Vaslui, de pe teren propriu. Bănățenii vor fi conduși de pe bancă de Dan Dumitru și Sorin Sărăndan în continuare.

”CH Politehnica Timişoara şi antrenorul Constantin Ştefan au decis, de comun acord, să încheie începând de astăzi colaborarea de aproape doi ani. Temporar, de pregătirea echipei se vor ocupa vicepreşedintele clubului Dan Dumitru şi antrenorul secund Sorin Sărăndan. Cei doi au fost permanent alături de echipă (inclusiv pe bancă) şi în meciurile oficiale. Primul joc cu noul cuplu tehnic va fi chiar mâine (sâmbătă, 14 februarie), contra celor de la HC Vaslui, cu oră de start 17. Constantin Ştefan a venit la formaţia timişoreană în urmă cu un an şi jumătate, în care a încercat să creeze o echipă competitivă, mai ales prin transferurile de la începutul acestei ediţii de campionat. Gruparea alb-violetă continuă să vizeze obiectivul propus la startul de sezon oficial – calificarea în play-off-ul Ligii Naţionale”, se arată într-un comunicat emis de conducerea clubului bănățean.

În prezent, Poli se află pe locul 11 în clasamentul Ligii Naționale, la trei puncte de locul 8, ocupat de Steaua, care duce în play-off. La finalul săptămânii trecute, Poli a fost eliminată din Cupa României de către HCM Constanța.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY