Poli Timișoara, la primul succes cu Pero Milosevic pe bancă

0
977

poli-resita 14-15 cupaPoli Timișoara a stopat seria de șase înfrângeri consecutive în Liga Națională sâmbătă seară, în partida de pe teren propriu, cu Energia Pandurii Tg. Jiu, scor 26-20. Pentru timișoreni este primul succes cu muntenegreanul Pero Milosevic pe banca tehnică.

Timișoara a avut emoții doar în debuturile celor două reprize ale partidei cu Energia. În rest, bănățenii au dominat clar meciul, problema învingătoarei nefiind pusă în niciun moment.

Energia a condus în debutul meciului, 0-2 și 2-3, însă n-a putut emite pretenții în fața formației muntenegreanului Pero Milosevic. Timișoara a trecut în avantaj în minutul 9, 4-3, și nu a mai cedat-o până la final. La puțin după jumătatea primei părți, Fenici ducea scorul la 9-4, forțându-l pe Liviu Andrieș să ceară timp de odihnă pentru formația sa, care n-a dat însă roade. Gazdele și-au menținut nivelul jocului și au avut la pauză un avantaj de șapte goluri, 15-8, micșorat însă în debutul părții secunde după cinci reușite consecutive ale gorjenilor. De la 15-13 Timișoara și-a revenit și a pus din nou stăpânire pe joc, desprinzându-se încă o dată, decisiv de data aceasta. Scor final 26-20, primul succes al bănățenilor cu Pero Milosevic pe banca tehnică și primul după o serie de șase înfrângeri consecutive.

Poli Timișoara-Energia Pandurii Tg. Jiu 26-20 (13-8)
Poli Timișoara: Grigoraș 8 goluri, Timofte 4, Fenici 4, Irimescu 3, Kaftin 3, Halcă 2, Chikovani 1, Santeiu 1
Energia Pandurii: Acatrinei 8 goluri, Apolzan 4, Kekezovic 3, Dragnea 2, Mota 1, Ilieș 1, Stankevicius 1

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY