Poli poate realiza cea mai bună performanță din ultimii 25 de ani: „Ne motivează gândul unei medalii!”

0
2875

Poli Timișoara a ajuns în finala mică a campionatului, deși elevii lui Pero Milosevic au avut un sezon foarte dificil din punct de vedere financiar. Deși bănățenii luau în calcul inclusiv să nu dispute partida cu Turda, aceștia sunt motivați să înceapă cu dreptul seria decisivă pentru medalia de bronz.

Poli vine după meciuri reușite în play-off, care au adus-o în postura de a se lupta din nou pentru o medalie după o pauză de 25 de ani. Misiunea din această seară este dificilă însă, deoarece Pero Milosevic nu se va baza nici azi pe Irakli Chikovani, Mihai Timofte și Andrei Păiuș, primii doi suspendați, iar al treilea accidentat. De asemenea, Marko Pejovic este incert. „E un meci destul de important pentru noi, pentru că Timișoara nu a mai fost în postura de 25 de ani de a câștiga o medalie. Ultimele meciuri au fost bune pentru noi, sala a fost arhiplină. Avem câteva probleme de lot, avem doi suspendați și doi accidentați, dar sperăm să facem un meci bun. Dacă vom pierde astăzi, șansa locului trei e compromisă, la Turda se câștigă greu.”, ne-a declarat căpitanul lui Poli, Cristi Fenici.

Problemele financiare de la Timișoara nu s-au rezolvat încă, dar chiar și așa alb-violeții sunt motivați la maxim pentru disputa din această seară, de pe teren propriu, de la ora 19:00. „Ne motivează gândul unei medalii. Am avut promisiuni că ne vor da niște bani săptămâna aceasta, dar nu am primit nimic. E clar că handbalul la Timișoara nu o să se termine. Depinde de conducere ce se va întâmpla în continuare. Avem bani de recuperat, rămânem cu speranța că ne vom primi restanțele până la finalul campionatului.”, a concluzionat internaționalul român.

Partida dintre Poli Timișoara și Potaissa Turda nu este televizată.

sursă foto: silhouettes.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY