Poli merge în turul al treilea preliminar al Cupei EHF, seară de coșmar la Rijeka pentru CSM București!

0
2186

Sâmbătă seară, cele două reprezentante ale României în Cupa EHF, CSM București și Poli Timișoara, au disputat manșa retur din turul al doilea preliminar. Din păcate, vicecampioana a părăsit competiția, deși la pauza meciului de la Rijeka avea un avantaj de opt goluri la general!

Timișoara merge mai departe în turul al treilea după ce a învins pe Arendal și în meciul retur. Bănățenii au avut situația sub control, deși primele 30 de minute au fost echilibrate până pe finalul lor, iar diferența de la final, de un gol, a fost stabilită ca urmare a unei duble superiorități a norvegienilor. Pentru Poli au marcat în acest meci Milosevic 6 goluri, Fenici 5, Simovic 5, Lasica 4, Marjanovic 4, Lazarov 2 și Ștefan 1.

În schimb, la Rijeka CSM București a cedat în fața tinerilor de la HC Zamet. Înfrângerea este cu atât mai dureroasă cu cât la pauză vicecampionii conduceau cu 15-13, două goluri la care se adăugau cele șase din tur (29-23). Croații au revenit însă rapid, până în minutul 47, și mai furnizează o surpriză după ce au trecut de Creteil în primul tur. 27-21 la final și Zamet merge mai departe grație numărului mai mare de goluri marcat în deplasare, la fel ca și în duelul cu echipa lui Alexandru Csepreghi! Pentru CSM București au marcat Georgievski 5 goluri, Humet 4, Marjanovic 3, Milosevic 3, Novanc 3, Aslanyan 1, Negru 1, Stavrositu 1.

sursă foto: Facebook Clubul de Handbal CSU Politehnica Timisoara – Doru Costică

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY