Poli împlinește 93 de ani de la înființare în ziua jocului cu Dinamo: „Sperăm ca joi să sărbătorim evenimentul cu o victorie”

0
1127

constantin stefan poliUna din echipele de tradiție din handbalul românesc, Poli Timișoara, a ajuns la 93 de ani. Echipa fanion a Banatului dispută, în aceeași zi, un meci cu Dinamo, pe teren propriu, în care are mare nevoie de toate cele trei puncte puse în joc.

Poli își dorește revanșa după înfrângerea din tur, 24-26, și vrea să oprească seria de trei eșecuri consecutive în fața dinamoviștilor, începută în sezonul trecut. „Ne dorim și revanșa. Ne dorim în primul rând cele trei puncte. Au fost foarte multe meciuri care n-au avut înțeles după disputarea lor. Pe noi ne interesează cele trei puncte puse în joc. Știu că și Dinamo este avidă de puncte și cu siguranță va fi un meci foarte încrâncenat și cine este mai bine pregătit atât fizic, cât și psihic va învinge. Este posibilă o victorie. Am dovedit acest lucru în turul campionatului, dar trebuie să fim foarte atenți, trebuie să fim foarte conectați la importanța jocului, trebuie să facem cât mai puține greșeli și situațiile clare pe care cu siguranță o să ni le creem trebuie să le fructificăm cu gol”, a declarat Constantin Ștefan, potrivit sporttim.ro.

Mai mult decât atât, Poli sărbătorește astăzi 93 de ani de la înființare, ceea ce face meciul și mai special decât este. „Ne dorim și revanșa. Ne dorim în primul rând cele trei puncte. Au fost foarte multe meciuri care n-au avut înțeles după disputarea lor. Pe noi ne interesează cele trei puncte puse în joc. Știu că și Dinamo este avidă de puncte și cu siguranță va fi un meci foarte încrâncenat și cine este mai bine pregătit atât fizic, cât și psihic va învinge. Este posibilă o victorie. Am dovedit acest lucru în turul campionatului, dar trebuie să fim foarte atenți, trebuie să fim foarte conectați la importanța jocului, trebuie să facem cât mai puține greșeli și situațiile clare pe care cu siguranță o să ni le creem trebuie să le fructificăm cu gol”, a mai spus antrenorul Timișoarei.

Meciul dintre Poli Timișoara și Dinamo București va avea loc joi, de la ora 18:00.

sursă foto: www.sport9.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY