Pivotul Alexandro Pozzer, transferat de CSM București!

0
2526

Pivotul Alexandro Pozzer este, începând de astăzi, noul jucător al echipei masculine de handbal CSM București. Pozzer a semnat un contract valabil pe două sezoane cu echipa noastră și vine din Franța, de la Dunkerque.

Născut la Caxias do Sul, Pozzer (1.92 metri și 101 kilograme) este un jucător cu o bogată experiență la nivel internațional. Brazilianul de 29 de ani a evoluat  în ultimele cinci sezoane în două dintre cele mai importante campionate ale Europei, cel al Spaniei și cel al Franța. El a jucat cu naționala Braziliei la ultimele patru Campionate Mondiale, dar și la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016.

Alexandro vine la CSM București după un sezon petrecut la Dunkerque și a mai evoluat în cariera sa la Esporte Clube Pinheiros (2006-2013), Guadalajara (2013-2015) și Puerto Sagunto (2015-2017). Cifrele sale sunt remarcabile, brazilianul reușind să înscrie în cei patru ani petrecuți în campionatul spaniol 312 goluri, având o eficacitate de 77%!

Alexandro Pozzer este cel de-al cincilea transfer al verii realizat de CSM București, după Allahkaram Esteki, Sajad Esteki, Henrique Teixeira și Daniel Bera.

sursă: csmbucuresti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY