Pero Milosevic, mândru de elevii săi: „Au făcut o partidă minunată!”

0
2034

În fața unei săli pline, Poli Timișoara nu a putut ține piept lui Dinamo București în a doua partidă a semifinalei. Bănățenii au cedat cu 28-32 și vor juca pentru medalia de bronz, cu învinsa din cealaltă semifinală, CSM București-Potaissa Turda.

Pero Milosevic nu i-a putut utiliza pe Irakli Chikovani, Mihai Timofte, Marko Pejovic și Andrei Păiuș, primii doi suspendați, iar ceilalți doi accidentați. În aceste condiții, muntenegreanul a ținut să-și felicite echipa pentru modul în care a jucat. „Vreau să-mi felicit jucătorii care fără 4 jucători importanți au făcut o partidă minunată. O partidă de care sunt foarte bucuros, cum am jucat, cum ne-a ajutat publicul. Sunt bucuros pentru că la ultimele două, posibil patru meciuri, cu galerie, vine publicul, ne ajută mult. Băieții merită, joacă cu inima. Dau mai mult de 100%, dar astăzi nu am putut să câștigăm. Dinamo este o echipă puternică, vrea să câștige campionatul. Are jucători buni, staff, totul. Vreau să felicit pe Dinamo și să le doresc noroc în finală. Sunt mândru de jucătorii mei. Am promis după meciul cu Steaua că o să umplem sala din nou și că o să jucăm cu Dinamo și am îndeplinit asta. Suntem în semifinale și felicit toți jucătorii mei. Doar noi care suntem aici știm prin ce am trecut în acest an și cred că o să avem până în ultiml moment, cu cartonașe roșii, jucători care nu joacă, accidentări, o să mai avem ceva în noi să luptăm pentru medalia de bronz, să terminăm pe locul 3”, a spus tehnicianul de 54 de ani la conferința de presă de după partida cu Dinamo, potrivit sporttim.ro.

Problemele financiare de la Poli sunt însă tot mai apăsătoare. Jucătorii au refuzat să se antreneze înaintea acestui meci, fapt înțeles însă de Pero Milosevic. „Ieri s-au antrenat, înainte nu s-au antrenat. Am acceptat: băieți aveți dreptate, sunt cu voi. Ce pot să fac? Eu sunt antrenor și vin. Vor să se antreneze, eu sunt aici disponibil și o vom scoate înainte. Nu vor să se antreneze, accept, sunt cu ei. Nu este ușor. De ce acum, pentru că avem ceva bun. Luptăm ca să facem acest ultim pas”, a concluzionat muntenegreanul.

Poli Timișoara va lupta pentru medaliile de bronz fie cu CSM București, fie cu Potaissa Turda.

sursă foto: silhouettes.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY