Paula Ungureanu pleacă de la CSM București la finalul sezonului

0
2650

După trei ani plini de realizări și satisfacții, Paula Ungureanu, unul dintre cei mai buni portari pe care i-a avut țara noastră, a hotărât să părăsească familia Clubului Sportiv Municipal din București.

Handbalista este decisă să se îndrepte către un nou proiect, iar la finalul sezonului în curs va spune ”adio” echipei campioane.

Din 2016, de când a venit la echipa noastră, Paula Ungureanu a cucerit de două ori titlul în ”Liga Florilor” (2017, 2018), are două Cupe ale României (2017, 2018) și Supercupa României (2017).

Paula și-a mai trecut în palmares și două medalii de bronz în cea mai tare competiție intercluburi de pe continent, Liga Campionilor (sezoanele 2016-2017 și 2017-2018).

”Se încheie o etapă frumoasă a carierei mele, de care sunt foarte mândră. Am decis că este momentul să mă îndrept către un alt proiect, însă, cum este și firesc, CSM București va rămâne parte din inima mea. Vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor cu care am lucrat aici și fanilor echipei pentru că ne-au făcut mereu să simțim că sunt plusul de care orice formație are nevoie!” – Paula Ungureanu, portar CSM București.

sursă: csmbucuresti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY