Paul Mihăilă a definitivat lotul României pentru Campionatul Mondial Universitar

0
1656

stefan grigorasPaul Mihăilă s-a decis asupra ultimului jucător care va face deplasarea cu naționala României la Campionatul Mondial Universitar, din Portugalia. Acesta este interul dreapta Leonard Acatrinei, de la HC Vaslui.

Echipa se va reuni pe data de 26 iulie, la Sighișoara, acolo unde va petrece o săptămână. Perioada de pregătire se va termina cu un turneu amical, la care vor mai lua startul naționala de juniori, echipa Universitară a Mexicului și CSU Suceava. „În săptămâna pe care o avem la dispoziție, vrem să punem bazele unei colaborări, să știm ce avem de făcut din punct de vedere tactic, să ne cunoaștem mai bine. Eu am încredere deplină în băieți, ei joacă frecvent în Liga Națională, este o șansă de a se afirma. Sunt convins că sunt viitorii jucători ai echipe naționale. Avem o grupă dificilă, dar cu siguranță vom face niște meciuri bune.”, ne-a spus Paul Mihăilă.

Lotul convocat de Paul Mihăilă:
Portari: Darius Makaria (Dinamo București), Ștefan Grigoraș (Știința Bacău)
Extremă stânga: Andrei Bejinariu (HC Vaslui)
Extremă dreapta: Gabriel Bujor (HC Vaslui)
Pivot: Dragoș Iancu (Știința Bacău), Alexandru Dedu (Loudeac)
Linia de 9m: Ramon Șomlea (HCM Constanța), Ionuț Ramba (Știința Bacău), Cosmin Capotă (Dinamo București), Mihai Sandu (CSU Suceava), Horia Marinescu (HC Argeș Pitești), Leonard Acatrinei (HC Vaslui)

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY