Pasquale Maione, Junior Fasano: „Sunt optimist, dar pentru noi totul depinde de meciul de mâine”

0
1582

pasquale maioneAdversara Potaissei Turda, Junior Fasano, are în componență câțiva internaționali italieni, în frunte cu Pasquale Maione, cel care a înscris de opt ori împotriva României, în cele două meciuri din preliminariile Campionatului Mondial din 2015.

Aflat la primul sezon, Pasquale Maione este, de asemenea, unul din jucătorii de bază al lui Junior Fasano, echipă cu care Potaissa Turda se va întâlni mâine, în primul meci al turului secund al Cupei EHF. Pivotul de 32 de ani consideră că echipa Potaissa Turda este o echipă bună, dar că șansele de calificare sunt 50-50%. „Cred că Potaissa Turda este o echipă foarte bună. Nu vom avea o misiune ușoară, dar în fața suporterilor vom da totul pentru a obține victoria. Jucând acasă în primul meci este un ușor dezavantaj, dar până la urmă nu prea contează. Știu că Turda a pierdut câteva meciuri în campionat, dar în EHF este diferit. Motivația crește și totul se schimbă. Sunt optimist, cred că șansele sunt de 50-50%. Pentru noi, totul depinde de meciul de mâine.”, ne-a declarat Pasquale Maione.

Schimbare de străini în lotul lui Junior

Cel mai bun marcator al echipei în turneul preliminar al Ligii Campionilor, Zeljko Beharevic, nu se mai află în lotul lui Junior Fasano. După înfrângerile cu Motor Zaporozhye și Alpla Hard, muntenegreanul a părăsit echipa, iar în locul său a fost adus lituanianul Petras Raupenas, un veteran ce va împlini luna viitoare 40 de ani ! În prima divizie italiană, o echipă are voie să folosească un singur străin.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY