Ovidiu Mihăilă revine pe banca tehnică a Stelei !

0
1279

ovidiu mihailaConducerea echipei CSA Steaua Alexandrion București a ajuns la o înțelegere în cursul zilei de ieri cu Ovidiu Mihăilă, cel care devine astfel noul antrenor principal al echipei. Acesta va fi ajutat de către Gabriel Zamrii, antrenor secund, și Ștefan Laufceac, antrenor cu portarii.

Ovidiu Mihăilă a mai condus echipa de handbal masculin a Stelei în perioada 2010-2013 și revine la gruparea „roș-albastră” după o experiență la CSM București. În prezent, noul antrenor principal este și selecționerul echipei de tineret a României, cu care a participat recent la Campionatul Mondial din Brazilia, obținând locul opt. “Sper ca măsurile pe care le-am luat cu privire la echipa noastră de handbal să-și arate roadele în perioada următoare”, a declarat președintele CSA Steaua, George Boroi, potrivit comunicatului de presă emis de CSA Steaua. “Echipa este schimbată într-o proporție foarte mare, am încredere în noul colectiv tehnic și în capacitatea lor de a construi o echipă solidă, competitivă. Îi mulțumesc lui Viorel Mazilu pentru toată activitatea pe care a desfășurat-o și îi urez succes în noua sa funcție, care presupune o responsabilitate și mai mare”.

“Mulțumesc conducerii clubului pentru că mi-a acordat înțelegerea necesară pentru a-mi duce la bun sfârșit misiunea legată de echipa națională de tineret. Așa cum convenisem anterior, am promis că voi fi gata să mă apuc de treabă imediat după terminarea Campionatului Mondial de Tineret din Brazilia. Plecăm la un drum cu multe provocări, dar atât eu cât și colegii mei ne vom dedica total acestui proiect. Suntem oameni care nu dau înapoi la greu și cărora ne plac proiectele consistente, pe termen lung”, a declarat, la rândul lui, antrenorul principal Ovidiu Mihaila.

Primele meciuri ale lui Ovidiu Mihăilă în noul mandat sunt programate la Cupa Municipiului Vaslui, acolo unde CSA Steaua Alexandrion București va întâlni, pe rând, HC Vaslui (vineri, ora 19:00), Danubius Galați (sâmbătă, ora 16:00) și Dunărea Călărași (duminică, ora 11:00).

De asemenea, Viorel Mazilu, cel care a antrenat echipa până acum, va deveni antrenor coordonator al loturilor de seniori si juniori CSA Steaua.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY