Ovidiu Mihăilă este încrezător înaintea partidei cu Croația: „Generația aceasta e mult prea puternică pentru a nu reuși”

0
1173

ovidiu mihailaPrima „finală” a tricolorilor în drumul către Campionatul Mondial are loc astăzi, de la ora 18:00, împotriva Croației, vicecampioana mondială de acum doi ani de zile. Pentru România urmează un meci foarte greu, împotriva formației care a trecut de Slovenia în primul meci.

Chiar dacă adversarul este unul de top, tricolorii sunt motivați la maxim și încrezători în șansa lor. Aseară, echipa României a urmărit partida dintre Slovenia și Croația, în care adversara de astăzi s-a impus, 25-22, iar Ovidiu Mihăilă a tras primele concluzii „Ne așteaptă un meci foarte greu, întâlnim vicecampioana mondială, care are în componență jucători ce evoluează în cupele europene. Cred că unitatea grupului va face diferența la final. Croația este o echipă foarte puternică, o echipă cu multe individualități. Linia de nouă metri este punctul forte al lor, au jucători buni acolo. Sunt convins că atu-ul nostru este echipa și toți cei 19 jucători sunt motivați la maxim. Au demonstrat că pot fi o echipă în adevăratul sens al cuvântului și sunt convins că vom face față acestui meci. Generația aceasta e mult prea puternică pentru a nu reuși.”, ne-a declarat antrenorul naționalei de tineret.

Partida de astăzi dintre România și Croația va începe la ora 18:00, dar va fi transmisă în premieră de Digisport2 de la ora 20:00.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY