Ovidiu Mihăilă, după debutul de la CM: „E un debut pozitiv !”

0
1340

XX IHF MEN'S JUNIOR WORLD CHAMPIONSHIPEchipa națională de tineret a României a remizat la debutul de la Campionatul Mondial, 26-26 cu Portugalia, o formație despre care nu se știa mare lucru. Tricolorii au scos un egal pe final de meci, într-o partidă în care au alergat în permanență după adversari.

În aceste circumstanțe, antrenorul principal al echipei, Ovidiu Mihăilă, s-a declarat mulțumit de debutul de la turneul final, pe care-l consideră unul pozitiv. „Debutul meu la o astfel de competiție și implicit al echipei la acest turneu final este unul pozitiv. Esste bine că nu am pierdut, nu știam foarte multe lucruri despre Portugalia. Au o echipă foarte bună, foarte organizată, care ne-a pus probleme în prima repriză, poate și pentru că am intrat timorați și speriați de importanța acestui meci. Am pierdut prima repriză cu 15-11, dar am câștigat-o pe a doua cu 15-11. Din nou forța grupului a făcut posibil să reglăm lucrurile din mers. Luăm ce e mai bun din acest meci, e important că nu am pierdut, avem un moral bun pentru meciul cu Qatar.”, ne-a declarat Ovidiu Mihăilă. Acesta este conștient de importanța partidei de miercuri cu Qatar și își dorește prima victorie de la turneul final. „Îmi doresc să câștigăm acest meci, ar însemna mult în economia clasamentului. Ne dorim foarte mult să ieșim din această grupă grea, lucrurile s-au complcat după ce Qatar a bătut Spania. Toată lumea spunea că Angola și Qatar nu vor avea șanse, dar iată că investițiile făcute de Qatar nu au fost făcute degeaba. Am mare încredere în acești băieți, din punctul meu de vedere putem merge în primele 16 echipe.”, a concluzionat antrenorul principal al echipei.

Următorul meci al tricolorilor este programat miercuri, de la ora 22:15, împotriva Qatarului, care a trecut în primul meci de Spania, 27-26.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY