Ovidiu Mihăilă a tras primele concluzii ca antrenor al Stelei: „Sunt mulțumit de atitudinea băieților !”

0
1189

ovidiu mihailaInstalat în funcția de antrenor principal la mijlocul săptămânii trecute, Ovidiu Mihăilă a tras primele concluzii despre echipa pe care o conduce, ca urmare a turneului amical disputat la Vaslui. Noul antrenor al formației CSA Steaua Alexandrion București s-a arătat mulțumit de atitudinea elevilor săi și este convins că fața echipei se va schimba odată cu revenirea celor cinci jucători accidentați.

La Vaslui, CSA Steaua Alexandrion București a câștigat cu 38-31 în fața lui Danubius Galați și a pierdut 30-32 cu HC Vaslui și 30-31 cu Dunărea Călărași. Rezultate dătătoare de speranțe, în condițiile în care Ovidiu Mihăilă, la prima acțiune din noul său mandat, nu s-a bazat pe cinci jucători, Gabriel Florea, Said Ouksir, Marius Szoke, Alexandru Dimache și Darius Apolzan, toți accidentați. „Turneul de la Vaslui a fost primul contact al meu cu echipa. Din păcate, nu am putut să ne bazăm pe tot lotul, am participat cu opt jucători plus portarii. Per-ansamblu, am fost mulțumit de atitudinea lor. Ceea ce este îmbucurător este că sunt bine pregătiți fizic și vreau să-i mulțumesc lui Viorel Mazilu pentru cum i-a pregătit din acest punct de vedere. Am încredere că odată cu venirea celorlalți cinci jucători, cred că echipa va arăta bine. Este din scurt, trebuie să lucrăm la partea tehnico-tactică, de care n-am avut timp. Sper să ne legăm ca și joc, sunt jucători cu experiență și pot să asimileze rapid informațiile pe care încerc să le transmit.”, a declarat Ovidiu Mihăilă, care nu știe încă dacă se va putea baza pe tot lotul în primul meci oficial al sezonului, programat sâmbătă, de la ora 13:00, la Chiajna, împotriva Potaissei Turda. „Din păcate, nu știm dacă îi vom putea avea la dispoziție. Sunt probleme medicale, ține de modul fiecăruia de a se recupera într-un timp scurt. Vom vedea în această seară dacă recuperarea celor accidentați va fi posibilă până la primul joc.”, a completat noul tehnician din Ghencea.

Ovidiu Mihăilă a dezvăluit și ce își dorește de la elevii săi: unitate. „Așa cum am încercat și până acum, vreau ca echipa să fie punctul forte. Doar așa putem trece peste momentele grele din jocuri și vom putea câștiga la final.”, a concluzionat tehnicianul de 42 de ani.

Echipa a revenit duminică seară de la Cupa Municipiului Vaslui, iar luni seară are programat un antrenament în Sala Liceului „Antim Ivireanu”, din sectorul 6 al capitalei.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY