Odorheiul câștigă și al șaselea meci din acest sezon, dar îl pierde pe Kuzmanoski pentru duelul de la Târgu Jiu

0
1129

odorhei-calarasi 15-16HC Odorhei are punctaj maxim după șase etape, ca urmare a succesului de pe teren propriu, 29-27 cu Dunărea Călărași. Vlad Caba l-a pierdut însă pe Goran Kuzmanoski pentru meciul următor, macedoneanul primind direct cartonașul roșu în ultimele secunde ale partidei și va fi suspendat în deplasarea de la Târgu Jiu.

Călărașiul a dominat meciul de la Odorhei timp de 20 de minute. Echipa lui Aihan Omer a condus cu 9-5, un avantaj construit în inferioritate numerică după eliminarea lui Gurkovsky, scor la care Vlad Caba a solicitat timp de odihnă. Gazdele și-au revenit și au egalat la 10 prin Sipos, pe contraatac, iar după primele 30 de minute Odorheiul conducea la limită în urma unui gol înscris de Mihalcea, din aruncare de la șapte metri, în minutul 29.

Călărașiul a egalat rapid, la șase minute de la reluare, prin Mateaș, dar din acel moment Szabo și-a intrat în mână și a fost principalul artizan al desprinderii Odorheiului. Onyjekwe a făcut 21-17 și până la final echipa antrenată de Vlad Caba a gestionat bine avantajul. Meciul s-a terminat însă cum nu se poate mai rău pentru Odorhei, Kuzmanoski primind cartonașul roșu după ce și-a împins un adversar în drumul său spre propriul semicerc.

Cu acest succes, Odorheiul are punctaj maxim, în timp ce Călărașiul a ajuns la a treia înfrângere consecutivă.

HC Odorhei-AHC Dunărea Călărași 29-27 (13-12)
HC Odorhei: Rusia 7 goluri, Mihalcea 6 (1 din 7m), Markez 6 (1 din 7m), Kuzmanoski 5, Onyjekwe 3, Ojleski 1, Sipos 1
Dunărea Călărași: Șania 7 goluri, Gavriloaia 5, Bulov 4, Carali 3, Ignat S. 2, Mateaș 2 (1 din 7m), Zacaciurin 2, Nicolae 1, Gurkovsky 1
Aruncări de la 7m: 2/2, respectiv 2/1
Eliminări: 4 x 2 min., respectiv 2 x 2 min.
Cartonaș roșu: Kuzmanoski

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY