O nouă finală Dinamo-CSM București? Cele două echipe au câștigat primele meciuri din semifinale, în deplasare!

0
2550

CSM București și Dinamo București au 1-0 la general în semifinalele Ligii Zimbrilor, după ce au câștigat meciurile cu Steaua București, respectiv Potaissa Turda, în deplasare. În aceste condiții, cele două formații devin favorite certe la calificarea în finală, pentru a treia oară consecutiv!

Prima semifinală a avut loc ieri la Chiajna, între Steaua și CSM București. Oaspeții au câștigat cu 25-21, într-un meci pe care l-au dominat, dar în care Steaua a rămas însă rapid, încă din primele zece minute, fără cel mai bun om al ei, croatul Stefan Vujic, accidentat serios. CSM București au avut în Ionuț Ciobanu un portar în zi mare, fostul internațional fiind providențial în multe situații de 1 la 1, inclusiv la trei aruncări de la șapte metri. În aceste condiții, CSM a avut chiar și șapte goluri și a gestionat cu mult calm avantajul creat, reușind să câștige în final cu 25-21.

Astăzi, la Turda, Dinamo a câștigat cu 26-25 (13-13) și la fel ca și în meciul de la Chiajna și aici omul meciului a fost un portar, respectiv Saied Heidarirad. Iranianul a fost de departe cel mai bun om al lui Constantin Ștefan la Turda, acesta apărând trei aruncări de la șapte metri, ultima chiar în ultima secundă a meciului. În plan ofensiv, Dinamo s-a bazat încă o dată mult pe Sajad Esteki, interul de 28 de ani reușind să marcheze de zece ori în poarta apărată fie de Irimuș, fie de Varo.

În meciurile pentru 5-8, Poli a învins pe Minaur, iar Constanța pe Dunărea Călărași. Rezultatele meciurilor din semifinale (click pe scor pentru marcatori):

sursă foto: Mircea Roșca – ActionFoto.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY