O campioană națională la junioare în sezonul trecut s-a transferat în Bundesliga

0
2870

angi cioca 181Campioană de cinci ori la junioare, Angela Cioca a decis să-și continue cariera în Bundesliga. Jucătoarea de 19 ani a semnat cu nou-promovata Bad Wildungen Vipers, echipă ce va debuta pe 6 septembrie în noul sezon, în deplasare, pe terenul celor de la SG BBM Bietigheim.

Angela Cioca și-a început cariera de handbalistă la LPS Tg. Jiu, formația din orașul natal, după care s-a transferat la ACS Școala 181 SSP București, formație cu care a cucerit șase medalii la întrecerile rezervate junioarelor, cinci de aur și una de argint. Jucătoarea de 19 ani și-a început cariera pe postul de pivot, a fost reprofilată la linia de nouă metri și a făcut parte din lotul de junioare al României, în urmă cu doi ani, participând la Campionatul Mondial din Muntenegru. „Vrem un proiect pe teren lung la Bad Wildungen. Angi este o jucătoare la linia de nouă metri și este o jucătoare promițătoare.”, a spus conducerea clubului, potrivit site-ului oficial.

ACS Șc. 181 SSP București a ajuns așadar la un număr de trei jucătoare promovate în această vară. Pe lângă Angela Cioca, Adina Grigoraș și Raluca Dăscălete au ajuns în Liga Națională, la CSM Slobozia.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY