Noul sezon al Ligii Naționale începe la Chiajna » „Forma și motivația de moment vor cântări decisiv într-un astfel de meci”

0
1433

said ouksir steauaNoul sezon al Ligii Naționale stă să înceapă. Meciul de debut este cel de la Chiajna, dintre CSA Steaua Alexandrion și Potaissa Turda, un meci ce se anunță extrem de palpitant în condițiile în care ambele formații au suferit schimbări importante în vară.

Steaua vine după o vară încărcată, în care a schimbat lotul aproape în totalitate, dar și antrenorul principal. Fața echipei din Ghencea este mult diferită față de sezonul trecut și a devenit o nucă greu de spart în ediția ce stă să înceapă. „Lotul este schimbat în proporție de 80%. Atitudinea e bună, băieții s-au pregătit bine pentru acest joc. Restul problemelor organizatorice sunt rezolvate, rămâne ca efortul depus de club va da roade. Ne așteaptă un meci greu, dar ne dorim să începem cu dreptul noua ediție de campionat.”, a declarat Andrei Cian, managerul echipei.

În meciul de sâmbătă, Ovidiu Mihăilă va avea întreg lotul la dispoziție, în ciuda problemelor pe care le-a întâmpinat la Cupa Municipiului Vaslui, când nu s-a putut baza pe cinci jucători, toți accidentați. „Mai avem mici probleme de sănătate, dar la ora jocului vom avea tot lotul la dispoziție.”, a concluzionat Andrei Cian.

Potaissa Turda se anunță a fi și ea o formație redutabilă în noul sezon. Ardelenii au efectuat schimbări importante în lot și sunt motivați la maxim înaintea acestui duel. „Ne așteaptă un meci greu, întâlnim o echipă care s-a întărit bine de tot, cu jucători de valoare, din țară și de afară, dar e un meci pe care-l abordăm cu gândul de a-l câștiga. Băieții sunt într-o situație foarte bună din punct de vedere al motivării și avem jucători cu experiență care pot ține ștacheta sus în meciul acesta.”, ne-a declarat Flaviu Sâsâeac, președintele Turzii. Acesta este de părere că echipa mai are mult până își va atinge potențialul maxim, dar că și Steaua se află în aceeași situație. „Echipa nu este la nivelul dorit, dar este la un nivel acceptabil. Până spre sfârșitul anului vom ajunge la nivelul relațiilor de joc dorite. Același lucru cred că este valabil și pentru Steaua, au foarte multe achiziții și cred că forma și motivația de moment vor cântări decisiv într-un astfel de meci. Văd un meci echilibrat, pe care oricine poate să-l câștige. Sperăm să fim noi cei fericiți la final.”, a încheiat oficialul Potaissei.

Acces gratuit pentru elevi și copii la meciurile Stelei

Începând cu acest sezon, la meciurile de pe teren propriu ale echipei CSA Steaua Alexandrion București elevii și copiii vor avea accesul gratuit. Totul face parte dintr-un proiect de atragere al tinerilor către acest sport. „Ne dorim ca tot mai mulți copii să vină la handbal. Vom avea surprize pentru ei la fiecare meci de pe teren propriu.”, spune managerul clubului Steaua.

Partida dintre CSA Steaua Alexandrion București și Potaissa Turda va avea loc sâmbătă, de la ora 13:00, în Sala Sporturilor „Concordia” din Chiajna, și va fi transmisă în direct de Digisport. Intrarea este liberă. 

sursă foto: csmbucuresti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY