Noi mutări realizate de ”U” Cluj și Rapid! Almudena Rodriguez revine la Bistrița

0
1063

”U” Cluj, Rapid București și Gloria Bistrița continuă să mute pe piața transferurilor. Cele trei echipe au anunțat astăzi oficial câte o jucătoare, iar principala știre este revenirea Almudenei Rodriguez la Bistrița.

După ce a bătut palma cu Denisa Șelever, ”U” Cluj a anunțat oficial transferul interului dreapta Paulina Masna. În vârstă de 28 de ani, Masna ajunge la Cluj de la Minaur Baia Mare, formație pentru care a evoluat în prima parte a sezonului trecut. Poloneza a lipsit în 2020 din cauza unei accidentări.

Rapid București a transferat-o pe Alexandra Badea, extrema dreaptă de la SCM Râmnicu Vâlcea, prima clasată din ultimele două sezoane. Badea, eligibilă pentru regula U23, a evoluat în ultimele trei sezoane la Vâlcea și chiar a bifat prezențe în Liga Campionilor. Este al treilea transfer confirmat de Rapid în această vară, după Claudia Constantinescu și Gabriela Dobre.

Almudena Rodriguez revine la Gloria Bistrița după un sezon în care a jucat pentru Thuringer. Iberica de 26 de ani, vicecampioană mondială în 2019, a mai îmbrăcat cu succes tricoul Gloriei între 2017 și 2019 și și-a trecut în palmares bronzul în Liga Florilor. ”Sunt foarte fericită ca voi juca din nou la Bistrița, pentru CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud. Sper să facem cât mai multe meciuri bune și să înregistrăm cât mai multe performanțe. Voi da totul în teren pentru ca echipa să își atingă obiectivele propuse. Abia aștept să mă reîntâlnesc cu publicul bistrițean.”, a spus Rodriguez pentru pagina oficială a clubului, CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY