Neven Hrupec va antrena Brăila și în sezonul următor

0
488

Croatul Neven Hrupec, instalat pe banca tehnică a Brăilei în decembrie 2019, și-a prelungit contractul cu echipa de pe Dunăre.

Antrenorul de 45 de ani a dus Brăila pe locul 5 în sezonul 2019-2020, iar Dunărea poate solicita un wildcard din partea EHF pentru a participa în cupele europene. “Sunt mândru și bucuros că îmi continui munca la Brăila. Doresc să felicit în primul rând echipa pentru locul 5 obținut în Liga Florilor Mol și le doresc mult succes fetelor care nu vor mai continua alături de noi. Sunt bucuros că cei din conducerea clubului au reușit să aducă jucătoare cu experiență și cu siguranță Dunărea Brăila vă fi mult mai puternică în noul sezon. Sunt nerăbdător să reîncepem antrenamentele și îmi doresc că toată lumea să fie sănătoasă, să muncim și să ne bucuram de rezultate împreună”, a spus Neven Hrupec la semnarea contractului.

Momentan, Dunărea Brăila nu a confirmat niciun transfer pentru sezonul următor, dar sunt zvonuri că vor ajunge mai multe jucătoare importante sub comanda lui Neven Hrupec.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY