Neptun Constanța pune capăt seriei de șase înfrângeri

2
1381

andreea enescu csu neptunFără victorie din etapa a doua, CSU Neptun Constanța a pus capăt seriei de șase înfrângeri consecutive în această dimineață. Adversara Constanței a fost HC Zalău, formație deplasată pe Litoral fără două jucătoare de bază, Constantinescu și Ciuciulete, ambele accidentate.

Surprinzător, Constanța a controlat meciul în totalitate, oaspetele nereușind să acopere absențele celor două titulare de drept, Constantinescu și Ciuciulete. Cu excepția debutului de meci, când Zalăul a egalat la 3, CSU Neptun a condus în permanență, reușind să aibă un avantaj chiar și de șase goluri, prima oară consemnată în minutul 38. Cu Enescu în formă bună, Constanța a rezistat și a obținut în cele din urmă al doilea succes stagional, 26-23, unul absolut meritat.

CSU Neptun Constanța-HC Zalău 26-23 (12-9)
CSU Neptun: Enescu 11 goluri, Tămaș 6, Toma 4, Ivan 3, Mărginean 2
HC Zalău: Puiu 11 goluri, Pintea 5, Maior-Pașca 2, Rob 2, Țurcaș 1, Ciunt 1
Aruncări de la 7m: 7/6, respectiv 7/6
Eliminări: 5 x 2 min., respectiv 4 x 2 min.

sursă foto: Paul Alexe

2 COMMENTS

  1. Nu stiu cat de surprinzator a fost, dar la ora actuala Neptunul este mai buna decat Zalaul, pe care o “tine” in clasament doar “tovarasul” Tadici prin presiunea pe care o pune pe arbitrii, asa cum a facut-o si astazi (si, surprinzator, sau nu, inca i se tolereaza asemenea golanii), nereusind insa decat sa evite o bataie si mai zdravana…si sa mai spunem ca pana acum Neptunul a avut un program infernal, jucand cu CSM Buc,, Baia Mare, Brasov, Braila, Roman si pierzand cu “cantec” la Rm.Valcea, asa ca pentru constantence de abia acum incepe campionatul, obiectivul fiind totusi evitarea retrogradarii (am fi vorbit altfel daca le-ar fi pastrat la Constanta pe Tiron, Sheiko, Ionescu sau Dumanska, dar asta este viata merge mai departe).

  2. Cu doi pepeni intr-o mana e greu. Si nationala (unde selectia aste orice altceva decat convocarea celor mai in forma jucatoare) si echipa de club deja au devenit o mare greutate pe umerii titanului handbalului feminin din Romania zilelor noastre. Cu mare greutate vad ceva “de pe tabla” in teren. Ar fi bine sa se retraga inainte de a fi inlaturat. Oare o avea un pic de demnitate?

LEAVE A REPLY