Naționala de tineret începe pregătirea pentru Campionatul Mondial

0
1563

romania tineret calificareEchipa națională de tineret se va reuni pe data de 20 aprilie, la Chiajna, pentru primul cantonament din cele patru stabilite înaintea Campionatului Mondial din Brazilia. Din lotul tricolorilor va lipsi însă Dan Racoțea, convocat de Aihan Omer la lotul de seniori.

Tineretul se va reuni pe 20 aprilie la Chiajna, iar după zece zile de pregătire se va deplasa în Franța pentru două partide amicale ce se vor disputa pe 1 și 2 mai. Revenirea în țară este programată pe 3 mai. Pentru acest stagiu de pregătire, Ovidiu Mihăilă și Daniel Apostu au convocat doi jucători de la naționala de juniori, Andrei Ciutacu și Gabriel Dumitriu. „Este primul cantonament după rezultatul obținut în calificările de la Pitești. Sper să găsesc băieții sănătoși în primul rând, să legăm ceea ce s-a întâmplat cu ceea ce se va întâmpla. Trebuie să fie conștienți de ceea ce ne va aștepta, lumea ne va băga în seamă. Trebuie să fim pregătiți, e un început de drum pentru ceea ce ne-am propus. Nu vreau să dăm cu piciorul unei șanse pe care eu nu am avut-o ca jucător, dar o am ca antrenor. Cu multă muncă, vom putea obține un rezultat bun la Campionatul Mondial. Îmi este dor de ei, am vorbit la telefon cu cei care nu sunt în București, sper să avem aceeași relație ca și până acum pentru a putea munci cu drag la echipa națională.”, ne-a declarat Ovidiu Mihăilă, antrenorul principal al naționalei de tineret.

Lotul României ce se va reuni pe 20 aprilie:
Portari: Ionuț Iancu (CSM București), Alexandru Bucătaru (HCM Constanța), Daniel Bobeică (Știința Bacău)
Extreme stânga: Nicușor Negru (CSM București), Vlad Sîncelean (CSM București)
Interi stânga: Gabriel Burlacu (CSU Suceava), Robert Militaru (CSM București), Adrian Lupșe (CSM București), Andrei Ciutacu (CNE Sighișoara/CSS Medgidia)
Centri: Ramon Șomlea (CSM București), Robert Gal (HCM Constanța), Petru Stroe (HC Rom Cri Brașov)
Interi dreapta: Nicușor Ungureanu (CSM București), Rareș Bursuc (LPS Piatra Neamț)
Extreme dreapta: Ionuț Nistor (CSA Steaua Alexandrion București), Roland Thalmaier (Potaissa Turda)
Pivoți: Andras Szasz (HC Odorhei), Adrian Rotaru (CSM București), Andrei Voinea (AHC Dunărea Călărași), Gabriel Dumitriu (CNE Sighișoara/CSS Galați)
Staff tehnic: Ovidiu Mihăilă (antrenor principal), Daniel Apostu (antrenor secund), Dan Giucă (medic)

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY