Mutare surpriză pregătită de Constanța: Christian Gaudin, antrenorul echipei din vară!

0
4162

HC Dobrogea Sud Constanța a reușit o mutare surprinzătoare în vederea sezonului 2017/2018, ajungând la un acord cu fostul selecționer al României, Christian Gaudin. Francezul de 50 de ani a semnat un contract pe un sezon, potrivit handzone.net, valabil din vara viitoare.

Christian Gaudin va fi astfel la a doua experiență în România, după ce în 2014 a condus naționala de seniori la barajul de calificare la CM, cu Suedia, pierdut cu 45-52 la general. După despărțirea de naționala noastră, Gaudin a pregătit pe Hamburg timp de șase luni de zile, apoi pe Selestat începând cu februarie 2015 și până în prezent.

În acest sezon, Gaudin nu a reușit să o salveze pe Selestat de la retrogradare, fosta formație a lui Cristi Ghiță fiind ultima în LNH, cu două victorii și o remiză în cele 25 de etape scurse.

Încă de acum, HC Dobrogea Sud Constanța a realizat câteva mutări importante: Nikola Mitrevski (portar, Benfica Lisabona), Dejan Malinovic (inter dreapta, Creteil) și Sabin Ignat (centru, AHC Dunărea Călărași).

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY