Motiv de suspiciune la Braşov: Una din arbitrele partidei CSM Bucureşti – Corona este din Capitală!

2
1735

corona conf presa la csmMotiv de suspiciune, înaintea partidei CSM Bucureşti – Corona Braşov, derby-ul etapei a opta a Ligii Naţionale de handbal feminin şi unul din derby-urile campionatului: una din arbirele delegate să oficieze la această partidă importantă în economia campionatului, este din Bucureşti.

Este vorba de Anamaria Stoia, care va face cuplu la acestă partidă cu Diana Florescu, din Piteşti, aceeaşi brigadă care a condus şi Supercupa României, disputată la Braşov, între HCM Roman şi HCM Baia Mare. Dincolo de cartea lor de vizită, rămâne un semn de întrebare, legat de delegarea decisă de federaţia noastră de specialitate. Mai mult, conducerea echipei braşovene a reamintit şi faptul că echipa a avut de suferit recent din cauza arbitrajului incorect şi la Roman, unde Corona a pierdut puncte importante, în urma unor decizii de arbitraj considerate „incalificabile”.

„Sperăm totuşi că la Bucureşti va fi un arbitraj corect şi că rezultatul se va decide exclusiv pe teren, având în vedere că este vorba despre două arbitre internaţionale, care au oficiat la competiţii importante. Nu ne rămâne decât să sperăm că ele vor fi imparţiale şi vor împărţi dreptatea pe teren, conform regulamentului”, a subliniat antrenorul secund al echipei Corona Braşov, Dumitru Berbece. Acesta s-a referit şi la marele meci de mâine, care se va disputa în Sala Polivalentă din Capitală: „Încă nu toate jucătoarele sunt refăcute sută la sută, după viroză, însă trebuie să uităm totul şi să ne angrenăm la acest meci derby. În lotul nostru, dar şi în cel al echipei gazdă, sunt multe jucătoare din lotul naţional, care trebuie să-şi confirme valoarea. Consider că echipa noastră s-a antrenat foarte bine şi fizic şi tactic şi moral, pentru acest meci mare, care se dispută între singurele echipe neînvinse până acum în campionat. Consider că presiune este pe amândouă echipele şi sper să facem o figură frumoasă.”

„Ne-am pregătit toată săptămâna, pentru acest meci. Dorim să facem o figură frumoasă şi să demonstrăm că lovcul nostru în clasament nu este întâmplător. Vrem să arătăm că toată pregătirea pe care am făcut-o, se va reflecta în meciul de miercuri şi să ne întoarcem acasă victorioase. Dacă învingem la Bucureşti, probabil vom fi pe primul loc la finalul turului. Dar, dincolo de aceste calcule, noi dorim să ne facem jocul să aplicăm ceea ce facem la antrenamente”, a subliniat pivotul echipei braşovene, Oana Apetrei.

Pentru acest joc, antrenorii echipei braşovene nu se vor putea baza, în continuare, pe Briscan şi Cârstea, accidentate. În schimb, vor reveni Hotea şi Neagu, care nu au jucat în meciul cu HCM Rm. Vâlcea. Partida CSM Bucureşti – Corona Braşov se va disputa miercuri, de la ora 19:30, în Sala Polivalentă din Capitală

Articol scris de Dorin Dușa

2 COMMENTS

  1. e hai Domnilor.Dca voi credeti ca acest cuplu de arbitri se vor risca sa_si strice cariera (de altfel trebuie sa o recunoastem frumoasa)pentru un meci eu zic ca va inselati amarnic.Dupa parerea mea cupluri precum acesta sau DIN si Dinu nu cred ca-si permit asa ceva deoarece ei castiga banii adevarati din cupele europene nu din intern.Sa nu comparam acest meci cu cel din turneul bucharest trophy ca este vb de cu totul altceva.Acolo intradevar au gresit mult in favoarea Csm dar era un turneu in care marketingul a investit foarte mult si na….

  2. De ce este altceva??? Rolul arbitrilor este sa conduca partida IMPARTIAL. Crede cineva ca intamplator -au ajutat pe CSM la turneu??? Cred ca nici barem nu au primit. Au facut totul cu contract de voluntariat.

LEAVE A REPLY