Misiuni foarte dificile pentru Roman și Brăila în turul secund al Cupei EHF! Zalăul, posibil duel cu vicecampioana Turciei!

0
6243

Trei din cele patru reprezentante ale României în Cupa EHF și-au aflat astăzi adversarele din primele două tururi ale competiției. CSM Roman este prima formație ce debutează, în primul tur, împotriva bosniacelor de la HZRK Grude.

HZRK Grude este adversara Coronei din sezonul trecut și nu poate pune probleme Romanului în primul tur preliminar, dar situația se complică foarte mult pentru formația lui Constantin Ștefan în turul al doilea. Romanul o va întâlni acolo pe Dunaujvaros, reprezentanta Ungariei, locul 4 în sezonul trecut. Dacă în primul tur Romanul va disputa primul meci pe teren propriu, situația se schimbă în turul secund.

Dunărea Brăila se poate duela cu Byasen pentru al doilea sezon consecutiv. Pentru ca duelul să aibă loc, trebuie ca nordicele să treacă de Kram Start Elblag, reprezentanta Poloniei, în primul tur. Brăila va disputa primul meci în deplasare.

HC Zalău, medaliata cu bronz din sezonul trecut, a avut, la prima vedere, cea mai accesibilă tragere dintre toate cele trei reprezentante ale României in turul secund. Formația lui Gheorghe Tadici o va întâlni foarte probabil pe Ankara, vicecampioana Turciei, la care evoluează și Yeliz Ozel. Ankara începe competiția în primul tur, însă misiunea e facilă împotriva celor de la OFN Ionias. Primul meci este programat la Zalău.

Meciurile din primul tur vor avea loc pe 14/15 octombrie și 21/22 octombrie, iar cele din turul doi pe 11/12 noiembrie și 18/19 noiembrie.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY