Misiune infernală pentru HCM Roman în Cupa Cupelor: „Nu se putea mai greu !”

0
1555

hcm roman-hc zalau 13-14HCM Roman a avut parte de cea mai grea tragere la sorți din cele trei echipe românești prezente în urne astăzi la Viena. Echipa lui Florin Pera va întâlni pe FC Midtjylland, formație ce a jucat în Final Four-ul Ligii Campionilor în sezonul precedent.

FC Midtjylland este, cu siguranță, cel mai important nume care ajunge la Roman pentru un meci oficial. Florin Pera, antrenorul echipei, ne-a dezvăluit că și-ar fi dorit să evite două echipe din urnă: FC Midtjylland și FTC Rail Cargo. „Nu se putea mai greu. Faptul că Midtjylland a jucat în vară în Final Four spune totul despre valoarea echipei. Două echipe mi-aș fi dorit să evit, Midtjylland și FTC. E un adversar foarte puternic, foarte valoros. Îmi doresc să jucăm cât mai bine în fața propriilor suporteri, e cu siguranță cel mai important nume care vine la Roman. Sunt convins că și fetele vor avea o motivație în plus, datorită valorii și numelui adversarului.”, ne-a declarat Florin Pera.

Drumul lui Midtjylland în acest sezon european a început în preliminariile Ligii Campionilor, unde a pierdut surprinzător în fața lui Radnicki, și a trecut mai apoi de Byasen. Ajunsă în Cupa Cupelor, reprezentanta Danemarcei a învins ușor pe Kuban Krasnodar, 34-23 și 31-17. Primul meci dintre cele două echipe este programat pe 7/8 februarie, la Roman, iar returul o săptămână mai târziu.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY