Misiune facilă pentru campioană în meciul cu Constanța

0
1233

gjorgjevskaEtapa a patra debutează astăzi cu partida dintre HCM Baia Mare și CSU Neptun Constanța. Campioana României pleacă din postura de mare favorită, având în față o echipă ce a rămas fără principalul om, Ion Crăciun, care a demisionat după meciul cu Corona Brașov.

Pentru HCM Baia Mare, meciul cu CSU Neptun reprezintă o ultimă repetiție înaintea derby-ului cu Corona Brașov, din etapa viitoare. „O ultimă repetiție, să zic, înaintea unui meci mai puternic, în deplasare, cu Corona Brașov, una dintre candidatele la podium. Sperăm să găsim formula portivită pentru acest meci și fetele să joace mai bine decât au făcut-o în cea mai recentă partidă, cea de la Deva.”, a declarat Costică Buceschi, pentru emm.ro.

Constanța vine după o înfrângere, 18-21 cu Corona Brașov, pe teren propriu, care l-a determinat pe Ion Crăciun să demisioneze. Echipa va fi condusă de pe bancă de secundul de până acum, Florin Cazan, cel care nu are speranțe de la acest meci. „Mai mult un meci-test pentru noi, în care putem să vedem care ne este nivelul. În fiecare partidă trebuie să câștigăm experiență, să ne omogenizăm, mai ales că nu am disputat partide amicale în această vară“, a declarat, pentru telegrafonline.ro, Florin Cazan.

Partida dintre HCM Baia Mare și CSU Neptun Constanța va avea loc miercuri, de la ora 17:00.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY