Minaur rateaza din nou victoria de putin

0
1205

minaur-csmb 15-16Inca o remiza pentru baimareni, in Champions League. HCM Minaur a incheiat, la egalitate, 28-28 (9-14), partida din cea de a patra etapa, disputata in deplasare la norvegienii de la Elverum. Elevii lui Petre Pop au condus timp de mai bine de 45 de minute, chiar si cu 7 goluri, dar norvegienii au profitat de finalul slab de partida a baimarenilor si au reusit sa obtina un punct pretios din aceasta intalnire.


Baimarenii au inceput bine meciul, reusind sa se desprinda la 2 goluri inca din primele minute. Cu un Tatai in forma excelenta si cu o defensiva bine asezata in teren, minauristii au conservat acest avantaj si chiar au reusit sa il mareasca pana la pauza. La jumatatea meciului, elevii lui Petru Pop au condus cu 9-14.

Baimarenii au inceput bine si repriza secunda si au reusit sa se distanteze la 7 goluri, dar norvegienii au reusit, inexplicabil, sa egaleze in minutul 53 si apoi au preluat conducerea. Cele doua echipe au mers umar la umar pana la finalul meciului. Ramba a inscris pentru 27-28, cu 12 secunde inainte de final, dar minauristii nu au reusit sa se apere, iar norvegienii au egalat, meciul incheindu-se cu scorul de 28-28. 

Elverum Handball-HCM Minaur Baia Mare 28-28 (9-14)
Elverum: Nergaard, Oeien (portari), Lindboe 6 goluri, Bjorkman 4, Tverby 4, Ekren 3, Mehl 3, Mitrovic 3, Stegavik 3, Borresen 1, Burud 1, Fredriksen Eide, Jansrud, Linderud, Nordberg
HCM Minaur: Tatai, Pop (portari), Ramba 6 goluri, Cristescu 5, Sadoveac 5, Afiltulin 4, Bera 4, Busecan 2, Ghita 1, Ostroushko 1, Fotache, Karacic, Marta, Popescu, Sabou, Vilovski
Aruncari de la 7m: 2/2, respectiv 4/2
Eliminari: 3 x 2 min., respectiv 2 x 2 min.

sursa text: emm.ro

sursa foto: Paul Ursachi

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY