Minaur isi trece in cont si Supercupa

0
1206

viorel fotache minaur 13-14Meci interzis cardiacilor in Sala Polivalenta din Bucuresti, acolo unde HCM Minaur Baia Mare si Energia Targu Jiu au jucat in finala Supercupei Romaniei. Baimarenii au reusit sa isi adjudece victoria, cu scorul de 32-30, dupa un meci care a durat mai bine de doua ore si a avut patru reprize de prelungiri.

Prima repriza a meciului a fost una echilibrata, cu cele doua formatii mergand umar la umar, astfel ca la pauza, tabela arata scorul de 13-13. In partea a doua a timpului regulamentar, gorjenii au reusit sa se distanteze la 5 goluri (16-21 in minutul 42), dar minauristii au apasat pedala de acceleratie si au reusit sa reintre in meci.

Finalul celor 60 de minute a fost unul de infarct, cu jucatorii de la Energia reusind sa egaleze in ultimele secunde de joc si sa trimita meciul in prelungiri. Istoria s-a repetat, iar dupa primele doua reprize a cate 5 minute, tabela arata tot egalitate, de aceasta data 28-28. In urmatoarele doua runde de prelungiri minauristii au gestionat ceva mai bine atacurile si au reusit sa inscrie de patru ori, in timp ce gorjenii au dat doar doua goluri.

HCM Minaur Baia Mare-Energia Pandurii Tg. Jiu 32-30 (13-13, 25-25, 28-28) – dupa prelungiri
HCM Minaur Baia Mare: Tatai, Pop (portari), Ivancsik 9 goluri, Ramba 5, Sadoveac 5, Bera 5, Afiltulin 3, Cristescu 2, Ghita 1, Vilovski 1, Ostroushko 1, Popescu, Busecan, Fotache, Mihai, Sabou
Energia Pandurii Tg. Jiu: Selaru, Tenghea (portari), Acatrinei 13 goluri, Dediu 6, Chirut 3, Mledenciu 3, Paunica 1, Giotoiu 1, Iancu 1, Nistor 1, Tutu 1, Soldanescu, Enache

Jucatorul meciului: Adrian Tenghea (Energia Pandurii Tg. Jiu)

sursa text: emm.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY