Minaur, in cantonament in Slovenia

0
1316

minaur reunire 14-15HCM Minaur Baia Mare se afla de ieri in Slovenia, acolo unde are loc cantonamentul echipei antrenate de danezul Lars Walther. Trei meciuri amicale vor disputa in aceasta saptamana baimarenii, primele lor partide din campania de pregatire a sezonului 2014/2015. Tehnicianul a marturisit ca rezultatele nu il intereseaza in aceste jocuri, ci sa ii vada pe toti jucatorii evoluand si sa se stabileasca treptat relatiile de joc.

Cantonamentul din Velenje a inceput in aceasta dimineata cu o alergare programata la 7.00. Al doilea antrenament a fost programat pentru 10.00, iar al treilea la 17.00. RK Gorenje Velenje este primul adversar al baimarenilor in aceasta campanie de pregatire, meciul urmand sa aiba loc maine seara. Miercuri va urma un amical cu Celje Pivovarna Lasko. Joi este programata a doua intalnire cu RK Gorenje Velenje. “Ne vom ocupa ceva mai mult de handbal, dat fiind ca vom avea trei jocuri. Sa speram ca toti jucatorii vor invata sa se simta in teren unul pe altul. in aceste meciuri fiecare jucator va avea sansa sa arate ceea ce stie. Pentru mine nu rezultatele sunt cele mai importante in aceste partide, ci sa le dau sansa jucatorilor de a demonstra ca isi merita locul in aceasta echipa”, a declarat antrenorul echipei baimarene, Lars Walther.

“Meciurile de pregatire nu sunt atat de importante ca si rezultat. Vom intalni echipe puternice. Sunt meciuri importante pentru omogenizare”, a considerat si Andrei Grasu, golgheterul Minaurului in sezon precedent. Vineri echipa revine in Baia Mare, pentru ca in perioada 14-16 august sa aiba loc primul turneu de pregatire pentru HCM Minaur, la Vaslui.

sursă text: emaramures.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY