Minaur, gata pentru derby-ul cu Steaua: „Vrem să stergem rușinea de la Târgu Jiu”

0
1014

pribanic minaur-steauaCu patru înfrângeri în ultimele cinci partide disputate, Minaur a coborât pe poziția a patra a clasamentului, dar vrea să se revanseze față de suporteri printr-un succes astăzi, în capitală, pe terenul Stelei.

Minaur a pierdut surprinzător în ultima etapă a turului, pe terenul Energiei, dar vrea să facă uitat acel însucces cu o victorie astăzi, în capitală, în derby-ul de tradiție cu Steaua. „Vrem să facem o figură frumoasă, să stergem rușinea de la Târgu Jiu. Moralul este scăzut, dar noi nu ne luptăm la campionat, vrem un loc în cupele europene și momentan ne aflăm în obiectiv. Avem o serie slabă, însă sperăm să avem și o serie de patru, cinci victorii consecutive. Echipa este în formare.”, ne-a declarat Nicolae Făt, directorul sportiv al Minaurului.

Începând cu acest sezon, meciul dintre Steaua și Minaur a reapărut în prim-plan, având în vedere loturile celor două formații. Oficialul băimărean crede că partida se ridică din nou la nivelul așteptat. „Sezonul acesta ambele echipe și-au întărit lotul. E un derby, s-a relansat.”, a concluzionat Nicolae Făt.

Pentru partida din această seară, Lars Walther nu se va putea baza pe Cristian Malmagro. Meciul dintre CSA Steaua Alexandrion București și HCM Minaur Baia Mare va avea loc joi seară, de la ora 20:00, în Sala „Apollo” din București. Prețul unui bilet este de 10 lei.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY