Minaur câștigă cu emoții la Suceava

0
1133

ivan milas minaur-poliLiderul la zi din Liga Națională, HCM Minaur Baia Mare, a tremurat serios la Suceava, ultima clasată. Băimărenii s-au impus cu 19-18, însă au avut mari emoții pe final, când Suceava a avut atacul egalării. De menționat că gazdele i-au pierdut pe Tcaciuc si Eros, ambii accidentați.

Pentru Suceava au debutat în acest meci Gavrilovic, Davidovic și Trifkovic, iar ex-iugoslavii au schimbat complet fața echipei. Minaur a început bine și Milas a dus scorul la 3-6 în minutul 10, pentru ca opt minute mai târziu Târzioru să apropie Suceava la un singur gol pe tabelă, 7-8. Au urmat două goluri legate ale băimărenilor (7-10), iar la pauză avantajul a fost de două lungimi, 10-12.

Suceava a început însă bine partea a doua, reușind să nu primească gol în primele opt minute ale reprizei, preluând astfel conducerea, 13-12. Oaspeții s-au trezit la timp și au punctat de patru ori consecutiv, 13-16, în minutul 43, dar meciul era departe de a fi jucat. Davidovic a egalat la 16 după cinci minute, însă sucevenii n-au avut puterea de a trece în avantaj. Stegavik a dus scorul la 17-19 (minutul 56), iar Trifkovic, cu un minut înainte de final, a reaprins speranțele bucovinenilor la un rezultat pozitiv. Minaur a ratat atacul, dar același Trifkovic a pierdut mingea și băimărenii pleacă cu toate punctele de la Suceava.

CSU Suceava-HCM Minaur Baia Mare 18-19 (10-12)
CSU Suceava: Târzioru 7 goluri, Davidovic 4, Gavrilovic 3, Costea 2, Bursuc 1, Trifkovic 1
HCM Minaur: Bera 6 goluri, Malmagro 3, Milas 3, Stegavik 3, Martinez 2, Eklemovic 2

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY