Mihalschi aduce victoria Romanului în ultimele secunde

0
2269

gabriela mihalschiHCM Roman a trecut mai greu decât s-ar fi așteptat de HCM Rm. Vâlcea, în partida disputată duminică dimineață, scor 31-30. Victoria a fost adusă de Gabriela Mihalschi, în ultimele secunde ale partidei.

Fără o prestație deosebită, HCM Roman și-a trecut în cont încă un succes, al cincilea al sezonului, în fața unei formații care le-a avut pe Adespii și Luca în zi de grație. Prima repriză a meciului a fost echilibrată, în care ambele echipe și-au împărțit momentele în care s-au aflat la conducere, dar Romanul a încheiat în avantaj, 16-14, revenind de la 13-14 în ultimele două minute. Partea secundă a fost controlată de gazde, cu excepția câtorva momente, în care HCM Rm. Vâlcea a reușit să treacă în avantaj, 25-24. Ultimele zece minute au fost nebune, HCM Roman desprinzându-se la 29-26, dar s-a văzut egalată de două ori până la final, la 29 și 30, însă Mihalschi a rezolvat soarta partidei în ultimele secunde.

Florin Pera, HCM Roman: „E o victorie muncită, sunt mulțumit de cele trei puncte, dar mai puțin de prestație. Am jucat sub valoarea noastră, nu am avut decizie, agresivitate. Vâlcea a făcut un joc bun, a avut o linie de nouă metri într-o zi foarte bună. Noi am câștigat anumite jucătoare, care au intrat de pe bancă și au făcut diferența. Vreau să cred că jucătoarele vor învăța ceva din acest meci și vom redeveni aceeași echipă bună în fața de apărare, unde de regulă am excelat. Sper ca de la joc la joc să creștem și să putem face cât mai multe puncte, deoarece este un campionat echilibrat. Gabi Mihalschi a înscris golul decisiv, sper că îi va da încredere acest lucru, vine după o perioadă lungă de absență. Treptat, sunt convins că va reveni la forma care a consacrat-o.”

HCM Roman-HCM Rm. Vâlcea 31-30 (16-14)
HCM Roman: Agrigoroaie 11 goluri, Stoleru 6, Chitacu 4, Toskovic 3, Mihalschi 2, Crap 2, Iuganu 2, Băbeanu 1
HCM Rm. Vâlcea: Adespii 10 goluri, Luca 10, Ilina 7, Predoi 2, Vădineanu 1
Aruncări de la 7m: 10/9, respectiv 6/5
Eliminări: 2 x 2 min., respectiv 3 x 2 min.

sursă foto: zch.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY