Mihai Popescu, trei sezoane la St. Raphael: „Este un pas important în viața mea”

0
1138

mihai popescuCel mai bun handbalist român din ultimii ani, Mihai Popescu, va pleca la finalul sezonului de la HCM Constanța. Portarul naționalei s-a înțeles cu St. Raphael, urmând să evolueze la gruparea din Franța pentru trei ani.

Ajuns la 29 de ani, Mihai Popescu face pasul către străinătate. Portarul Constanței s-a înțeles cu St. Raphael și va evolua pentru trei sezoane în Franța, acolo unde va fi coleg din nou cu Alexandru Șimicu și unde Rareș Fortuneanu este antrenor secund. „Este un pas important în viața mea. E pentru prima oară când plec în străinătate, sper să reușesc aceleași performanțe la St. Raphael ca și la HCM Constanța. Am început să urmăresc partidele din Franța, Rareș mi-a trimis adresa unde mă pot uita pe internet. Momentan, mă concentrez pe campionatul României 100%, mi-am revenit din punct de vedere fizic și vreau să revin la forma pe care am avut-o înainte de accidentare. A contat că la St. Raphael e și Rareș Fortuneanu și că am mers împreună cu Alex Șimicu la ei.”, ne-a declarat Mihai Popescu. „Ne-au contactat de mai multă vreme, ne-au urmărit de mai mulți ani. E un pas pe care trebuia să-l fac, mi-am dorit dintotdeauna să evoluez în străinătate și sper ca acolo îmi voi demonstra că pot.”, a încheiat portarul Constanței.

Până în acest moment, Mihai Popescu nu a evoluat pentru HCM Constanța în niciun meci oficial în acest sezon, fiind accidentat. Internaționalul român ar putea debuta însă în deplasarea de la Bacău, programată vineri.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY