Mihai Popescu, mulțumit de tragerea la sorți: „La prima vedere e bine”

0
1286

mihai popescuHCM Constanța și-a aflat adversarul din turul al treilea al Cupei EHF. La fel ca și în sezonul trecut, campionii vor trebui să treacă de un adversar din Scandinavia, din Norvegia de data aceasta.

HCM va da piept cu liderul din Norvegia, Elverum Handball, o formație ce a trecut ușor în turul precedent de vicecampioana Israelului, Maccabi Rishon Lezion. Se poate spune că elevii lui Sundovski au avut noroc la tragerea la sorți, având în vedere că au evitat formații precum Melsungen sau Nantes. „La prima vedere e bine, față de alte echipe pe care le puteam întâlni. Să sperăm că vom fi toți până la meciurile cu ei, se simte un pic oboseala deja, nu sunt multe soluții pe posturi. Sunt mulți tineri și trebuie să prindă experiență. Mai multe despre ei putem vorbi după ce îi vom vedea.”, ne-a declarat Mihai Popescu.

Legat de portarul Constanței, acesta este refăcut aproape complet, însă în continuare nu se știe momentul în care va reveni pe terenul de joc. Mihai Popescu a început pregătirea în sala de forță și va intra în curând și în sala de joc. „Mă antrenez, am un program de revenire acum, după două luni de zile s-a atrofiat muschiul gambei. Am început alergarea, în curând voi intra și la antrenamentele echipei.”, ne-a spus Mihai Popescu.

Primul meci dintre HCM Constanța și Elverum Handball va avea loc într-o lună, în România.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY