Mihai Popescu, Alex Șimicu, Rareș Fortuneanu și Demis Grigoraș s-au calificat în sferturile Cupei EHF!

0
2598

România nu a rămas reprezentată în Europa doar de Potaissa Turda, care s-a calificat în semifinalele Cupei Challenge, ci și de Mihai Popescu, Alex Șimicu, Rareș Fortuneanu și Demis Grigoraș. Toți cei patru vor juca în sferturile Cupei EHF și se vor lupta pentru un loc în Final Four.

Saint Raphael, echipa lui Șimicu, Popescu și Fortuneanu, s-a calificat în sferturi dintr-o grupă cu Fuchse Berlin, GOG Svendborg și RD Ribnica. Gruparea franceză a înregistrat patru victorii în cele șase meciuri, deși începuseră grupa cu două înfrângeri.

În optimi merge și Tatabanya, reprezentanta Ungariei, pentru care Demis Grigoraș evoluează foarte bine. Tatabanya a terminat pe locul doi într-o grupă cu Magdeburg, Kolding și Maccabi Tel Aviv.

Tragerea la sorți a sferturilor Cupei EHF va avea loc pe 4 aprilie, la Viena. Cele șase echipe calificate au fost împărțite în două urne valorice, respectiv Fuchse Berlin, MT Melsungen și SC Magdeburg (capi de serie), și Helvetia Anaitasuna, Saint Raphael și Tatabanya (non-capi de serie). Frisch Auf Goppingen, deținătoarea trofeului și gazda Final Four-ului, este calificată direct la turneul final.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY