Mihaela Tivadar, după transferul la CSM București: „Pentru mine e un pas înainte !”

0
1361

HANDBAL FEMININ - SCM U CRAIOVA - CSM BUCURESTI - 2014De vineri, CSM București are o nouă jucătoare. Mihaela Tivadar a semnat cu gruparea din capitală un contract valabil pe un sezon și afirmă că acest transfer reprezintă un pas înainte pentru ea.

CSM București a dorit-o pe Tivadar și în iarnă, însă atunci jucătoarea de 32 de ani a optat pentru SCM Craiova, formație de care s-a despărțit în această săptămână. Despre echipa din Bănie, Mihaela Tivadar are însă cuvinte de laudă. „Cei de la Craiova au fost serioși, nu am ce să le reproșez oamenilor din club. Ne-am despărțit frumos, cu strângeri de mână, așa cum ar trebui să fie toate despărțirile.”, ne-a spus Tivadar. Legat de transferul la CSM București, aceasta ne-a declarat: „Nu sunt dezamăgită că am plecat de la Craiova după doar jumătate de an, am luat o decizie bună. Pentru mine e un pas înainte, am discutat cu CSM București și în iarnă, înainte să semnez cu Craiova. Va fi greu să ne realizăm obiectivele, Baia Mare și Brașovul au echipe foarte bune, dar dacă nu credeam, nu veneam.”.

CSM București este a șaptea echipă din cariera Mihaelei Tivadar, după HCM Roman, Oltchim Rm. Vâlcea, Rulmentul Brașov, ”U” Jolidon Cluj, SCM Craiova și Elda Prestigio.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY