Mihaela Tivadar a semnat cu CSM București !

0
1883

mihaela tivadar scm craiovaLa o zi după despărțirea oficială de SCM Craiova, Mihaela Tivadar și-a găsit un nou angajament. Jucătoarea de 32 de ani a semnat, în urmă cu puțin timp, un contract valabil pe un sezon cu CSM București și se va alătura astăzi noilor sale colege.

Primul antrenament al Mihaelei Tivadar la CSM București va avea loc astăzi, de la ora 17:00. Fosta jucătoare a Craiovei a semnat un contract valabil pe un sezon. „Nereușind să o transferăm pe Brădeanu, am fost în căutarea unei alte soluții. Mihaela Tivadar a fost singura soluție, în acest moment. A semnat în urmă cu câteva minute, sperăm să ieșim campioni cu ea în echipă.”, ne-a declarat Constantin Căliman. Directorul general al clubului din capitală afirmă că la echipă ar putea sosi și alte jucătoare. „Nu spunem că nu vor mai veni fete. Nu știm încă. Până la încheierea perioadei de transferuri mai este mult.”, a concluzionat Căliman.

CSM București continuă pregătirea în capitală, urmând ca în perioada 4-9 august să susțină un cantonament la Rm. Vâlcea. Momentan, pe lângă turneul de la București, fetele lui Mette Klit și Jakob Vestergaard vor disputa partide amicale cu CSM Ploiești.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY