Mihaela Ani-Senocico, un sezon la Vâlcea: „M-am simțit extraordinar din prima zi”

1
2079

mihaela ani-senocicoHCM Rm. Vâlcea a bifat alte două transferuri pentru sezonul viitor, Daniela Vălean și Mihaela Ani-Senocico. Cea din urmă vine după ce și-a reziliat contractul cu CSM Cetate Deva și a semnat o înțelegere valabilă pe un sezon cu gruparea din Zăvoi.

Mihaela Ani-Senocico ajunge astfel la doar a patra echipă pentru care evolează în carieră, după Universitatea Cluj, Randers și Cetate Deva. Fosta internațională s-a declarat încântată de opțiunea luată și dorește să își revină la forma care a consacrat-o în tricoul Vâlcii. „Mă bucur că am luat această alegere. Vreau să-mi revin la forma de dinainte. Avem un antrenor cu experiență foarte mare la băieți și sunt sigură că vom face lucruri bune. M-am simțit extraordinar din prima zi la echipă, fetele au fost extraordinare, întâlnirea cu antrenorul a fost una normală. Nu știu încă obiectivul, suntem încă în pregătiri, ne va fi comunicat pe parcurs. Trebuie să ne antrenăm cât mai bine și sper să mă integrez repede în jocul fetelor, pentru că ele evoluează deja de câțiva ani împreună.”, ne-a declarat Mihaela Ani-Senocico.

Pe lângă centrul de 33 de ani, la Vâlcea a ajuns și portarul Daniela Vălean, de la Știința București, dar și o croată, în probe, Danijela Mistric, ce joacă pe postul de inter stânga.

1 COMMENT

  1. Ti a trebuit sa decolezi de la cluj….asa patesti acuma. Te vei plimba cate 1 an de la o echipa la alta pana te retragi….jenant

LEAVE A REPLY