Melinda Geiger, indisponibilă jumătate de an

4
1831

melinda geigerMeciul cu Rostov din cadrul turneului amical organizat de HCM Baia Mare a adus o accidentare gravă pentru Melida Geiger. Interul dreapta a suferit o ruptură a ligamentelor incrucișate și se va opera în această săptămână.

HCM Baia Mare rămâne așadar pentru șase luni de zile fără Melinda Geiger, interul dreapta titlular din sezonul trecut. Geiger s-a accidentat la meciul cu Rostov de sâmbătă, suferind o ruptură a ligamentelor încrucișate ale genunchiului drept, urmând să se opereze în această săptămână. În locul său, HCM Baia Mare nu va transfer alt inter, însă nu o va mai lăsa pe Bianca Tiron sub formă de împrumut la SCM Craiova, așa cum se dorea inițial.

4 COMMENTS

  1. Imi pare rau pentru Melinda. Multa sanatate. Sper insa ca Bianca Tiron sa apuce sa joace. Altfel va fi timp pierdut pentru ea. Faptul ca la Constanta a jucat meci de meci s-a vazut. Mi-as fi dorit multt sa ajunga la Craiova

  2. Toti baimarenii -si nu numai, o sustinem pe MELINDA, si speram sa se intoarca pe teren cat mai curand. BIANCA TIRON, are ce invata- si de la cine, asa ca transferul la H.C.M. BAIA MARE e binevenit.
    Cu stima,
    EMA.

  3. Puteti sa va stergeti comentariile.Cred sa s au ras destui.Tiron toata ziua e inter stang.Sau invers,nu stiu de care jucatoare ati auzit,Geiger e inter drept.

    • Stimate dkmn. Nu e nimic de sters. La Baia Mare sunt multi interi stanga de valoare. Ideea e ca Tiron va fi fortata pe dreapta. Va sfatuiesc sa fiti mai intuitiv. Cu respect

LEAVE A REPLY