Meciul dintre Dinamo și Turda a început deja: „Un exemplu nedemn de urmat”

1
1656

HANDBAL MASCULIN - POTAISSA TURDA - DINAMO BUCURESTIDupă cinci luni de zile, Dinamo București și Potaissa Turda se întâlnesc din nou într-un meci oficial. Atunci, ardelenii au ieșit învingători, 2-1 la general, după două meciuri în care președintele Daniel Georgescu a fost vehement la adresa arbitrilor care au oficiat acele partide.

Șicanele începute în urmă cu cinci luni continuă și astăzi. Dacă la partida de la Turda, din play-off, oficialii gazdelor nu au permis accesul fanilor dinamoviști la meci, din motive de securitate, „serviciul” a fost întors de către echipa din capitală. Potaissa a solicitat o poziție de antrenament în Sala „Dinamo” la o oră cât mai apropiată de cea a jocului, iar conducerea echipei din capitală a oferit o oră de antrenament, în ziua jocului, de la 17:30 la 18:30, în condițiile în care partida va începe la 20:00. „Vicepreședintele FRH și președintele clubului Dinamo oferă un exemplu nedemn de urmat.”, a comentat președintele Turzii, Flaviu Sâsâeac.

Legat de partida de miercuri, de la ora 20:00, Flaviu Sâsâeac este de părere că Dinamo este favorită certă, dar că așteaptă o tresărire de orgoliu din partea echipei sale. „Suntem două echipe în situații dificile, cu o perioadă mai proastă în evoluții, cel puțin la noi. Suntem convinși că vor juca pe viață și pe moarte. Dinamo este clar favorită, noi am jucat prost în deplasare până acum. Ne jucăm șansa, aștept o tresărire de orgoliu din partea băieților. Ne pregătim totodată pentru meciul din Italia, de sâmbătă. Cel mai bun să câștige, dar să se joace în spiritul fair-play-ul. În condițiile în care nu ne-au dat poziție de antrenament, ne așteptăm la alte șicane în timpul meciului și după. Sperăm ca forțele de ordine să își facă datoria și să nu ne fie periclitată sănătatea jucătorilor.”, a concluzionat președintele clubului Potaissa Turda.

Pentru partida de mâine, singurul absent din tabăra ardelenilor este Lucian Ignat, încă accidentat. Nenad Savic a revenit în echipă și a jucat în etapa trecută, pe teren propriu, cu CSU Suceava. În sezonul trecut, cele două echipe s-au întâlnit de cinci ori, Turda câștigând trei din ele.

sursă foto: digisport.ro

1 COMMENT

  1. CEI DE LA DINAMO SUNT IN STARE DE ORICE, MAI PUTIN DE HANDBAL .
    AU 3 PUNCTE CASTIGATE CU SALVAREA LA SUCEAVA SI ALTELE 3 CU ARBITRII CU TIMISOARA.
    ORICUM AR FI TURDA II BATE MAR ,CU UN ARBITRAJ CORECT… ????

LEAVE A REPLY