Meci cu încărcătură la Suceava

0
1176

CSU Suceava - HC Vaslui 14-15 tarzioruUn alt meci important, dar în partea de jos a campionatului, se dispută mâine. La Suceava, CSU Suceava și HC Vaslui se luptă pentru trei puncte importante, iar în cazul în care oaspeții câștigă mâine, fac un pas important în vederea terminării campionatului pe locul 9.

Având 13 puncte, Suceava caută cele trei puncte care i-ar aduce, în mare măsură, liniștea pentru finalul sezonului, având în vedere faptul că Energia și Steaua, echipele de pe ultimele două locuri, se întâlnesc și ele mâine în meci direct. Răzvan Bernicu speră la o victorie, însă nu se va putea baza pe Gabriel Burlacu, care a suferit o fisură la brațul de aruncare în partida amicală pe care naționala de tineret a susținut-o sâmbătă cu Franța. „Ne așteaptă o nouă partidă dificilă. Au rămas șase finale, începând cu cea de mâine. Suntem două echipe asemănătoare ca stil de joc, echipa care va fi probabil mai proaspătă pe final de meci va avea câștig de cauză. Din păcate, Burlacu a venit accidentat de la echipa națională, nu avem ce facem, cu sau fără el suntem obligați să dăm totul pe teren.”, ne-a spus antrenorul Sucevei.

HC Vaslui are 19 puncte în acest moment, iar cu trei puncte din deplasarea de la Suceava și-ar asigura în mare măsură locul 9 și ar evita în acest caz barajul de menținere în Liga Națională. Elevii lui Leonard Bibirig sunt motivați pentru a-și trece în cont a șaptea victorie din play-out. „E un meci foarte important, chiar capital aș putea spune, în vederea realizării obiectivului, locul 9. Știm că vom avea un meci foarte greu, rămâne de văzut la ora meciului ce se va întâmpla. Le știm toate atuurile, au un joc în viteză, s-ar putea ca prospețimea pe final de meci să fie decisivă. Ne așteaptă un meci de uzură.”, a declarat și Sabin Ignat, jucătorul echipei HC Vaslui.

Partida dintre CSU Suceava și HC Vaslui va avea loc miercuri, de la ora 17:00. În meciurile din sezonul regulat, cele două echipe și-au împărțit victoriile, 30-27 pentru Suceava, respectiv 27-25 pentru Vaslui.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY