Marius Sadoveac vorbește despre transferul la Tremblay: „Am considerat că Franța mi se potrivește cel mai bine!”

0
3114

Numărul jucătorilor români din Franța crește. După Ionuț Ciobanu, Alexandru Șimicu, Mihai Popescu și Alexandru Csepreghi, Marius Sadoveac a ales să evolueze pentru o echipă din Hexagon.

Internaționalul român a semnat un contract valabil pe două sezoane cu Tremblay, acolo unde îi va avea colegi pe Samuel Honrubia sau Patrice Annonay, actualii componenți ai lui PSG Handball. „Am ales Tremblay pentru că am vrut să încerc și un alt campionat. Am considerat că Franța mi se potrivește cel mai bine. Deși sportiv echipa a retrogradat, s-ar putea să rămână în prima ligă. M-a atras proiectul, au adus jucători foarte buni. Poate că în România sună ciudat să mergi în liga a doua, dar dacă Honrubia, campion olimpic, mondial și european a semnat cu ei…”, ne-a declarat Marius Sadoveac, care spune că a cules informații despre campionatele Franței și Germaniei înainte de a lua o decizie și că a refuzat o ofertă de la Aix en Provence. „M-am sfătuit și cu românii care joacă în Franța, dar și cu Ramba, m-am interesat despre campionate. Am avut o ofertă și de la Aix, dar pot să spun că cei de la Tremblay și-au dorit cu adevărat să mă aibă în echipă.”, a concluzionat jucătorul de 30 de ani.

În Liga Națională, Marius Sadoveac a evoluat pentru trei formații, Poli Timișoara, HCM Constanța și Minaur Baia Mare, câștigând șapte titluri de campion și cinci Cupe ale României.

sursă foto: Facebook HCM Minaur Baia Mare

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY