Marius Novanc, despre dubla cu Frigorificos Morrazo: „E o echipă accesibilă față de ce puteam întâlni”

0
1108

novanc csmb-dinamoLa prima vedere, CSM București a avut șansă la tragerea la sorți ce a contat pentru turul al treilea al Cupei EHF, ultimul înaintea grupelor competiției. Adversara vine din Spania, se numește Frigorificos Morrazo, și este pentru moment o necunoscută pentru vicecampioana României.

Marius Novanc, chiar dacă nu are informații prea multe despre iberici, este convins că va fi o dublă dificilă. Pivotul CSM-ului speră însă la calificare, dar și-ar fi dorit să dispute primul meci în deplasare.Nu am foarte multe informații în acest moment despre ei. Vin din campionatul Spaniei, care a slăbit destul de mult în ultima perioadă. Îl au pe Muratovic în componență, e un jucător cu experiență, care a jucat mulți ani la nivel înalt. O să fie o dublă foarte grea. Cred că este o echipă accesibilă față de ceea ce puteam întâlni din acea urnă, dar chiar și așa nu va fi ușor. Sperăm să fim noi cei care ne calificăm mai departe, ar fi bine pentru noi și pentru club. Cred că era mai bine dacă am fi disputat primul meci în deplasare.”, ne-a declarat Marius Novanc.

Primul meci dintre CSM București și Frigorificos Morrazo este programat în weekend-ul 21/22 noiembrie, pe teren propriu, iar returul o săptămână mai târziu, în deplasare.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY