Marinela Gherman, aproape de CSM Ploiești

0
1659

gherman3După doar jumătate de an, Marinel Gherman este aproape de a se despărți de CSM București. Jucătoarea de 29 de ani se află cu echipa din Prahova la Tg. Mureș, acolo unde susține două partide amicale, și va îmbrăca, foarte probabil, tricoul Ploieștiului în noul sezon.

Echipa ploieșteană a plecat astăzi la Tg. Mureș, acolo unde va susține două partide amicale, vineri și sâmbătă, de la orele 18:00 și 11:00, cu nou-promovata SC Mureșul Tg. Mureș. Lotului antrenat de Gheorghe Covaciu s-a alăturat și Marinela Gherman, care a evoluat în returul sezonului trecut la CSM București, revenită în țară de la Fram Reykjavik. Foarte probabil, Gherman va ajunge la o înțelegere scrisă cu CSM Ploiești, în perioada următoare.

Lotul deplasat de CSM Ploiești la Tg. Mureș este format din Gabriela Cristescu, Alina Ifrim (portari) – Ramona Ştefan, Oana Ionescu, Andreea Chiricuţă, Adriana Vasilescu, Andreea Dincu (extreme), Mirela Roman, Sanja Vlaskalic, Cătălina Preda, Ana Marinela Gherman, Alla Sheiko, Mădălina Zamfirescu (linia de 9m), Ionela Dinu şi Iryna Shutska (pivoţi). Din echipă lipsesc Alexandra Iovănescu, Raluca Anghelina și Loredana Gărăcel, aflate în recuperare, dar și Daciana Bălăban și Clara Vădineanu, accidentate ușor.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY