Marian Răpciugă face pasul spre antrenorat!

0
4890

După o carieră de 20 de ani, Marian Răpciugă a decis să se retragă din activitate și să accepte o nouă provocare. Fostul câștigător al Cupei Challenge cu Steaua este din această vară antrenor secund la grupa de juniori III a clubului CSM București, ultimul din cariera sa.

Ajuns la 36 de ani, Marian Răpciugă a decis să facă pasul spre antrenorat și va pregăti, alături de Flori Vasile, echipa de juniori III a clubului CSM București, cu care se află în aceste zile în cantonament la Predeal.

Născut la Mediaș, Marian Răpciugă a decis să-și încheie cariera în această vară, în care a câștigat două Cupei ale României, una cu Steaua și alta cu CSM București, și Cupa Challenge cu Steaua, în 2006. De altfel, în 2006 Marian Răpciugă a fost cel care a calificat Steaua în finala competiției după golul decisiv marcat la Zagreb, în returul cu Medvescak, din ultima secundă.

Marian Răpciugă a evoluat pentru cinci formații în cariera sa: HCM Sighișoara, CSA Steaua București, CSM Medgidia, HC Odorhei și CSM București.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY