Marian Muntean acuză jucătoarele pentru retrogradarea echipei: „Am fost vândut !”

0
1652

marian-muntean-Deși avea obiectiv locurile 1-8, CSM Cetate Deva a retrogradat în liga secundă de handbal, ca urmare a înfrângerii de ieri, 22-24, cu Măgura Cisnădie, de la baraj.

Marian Muntean a răbufnit la finalul partidei de aseară care a trimis Deva în liga secundă, afirmând că a fost vândut de unele jucătoare, aflate la finalul contractului. „Am fost vândut de jucătoarele care au fost aduse la Deva pentru locurile 1-8 ! Avertizez echipele la care se duc fetele acestea care au terminat contractul să aibă grijă, că ele schimbă stăpânul, dar năravul ba ! Când se termină contractul și jucătoarele au negociat transferuri cu alte echipe, ce se le mai intereseze de echipa de la care au luat banii. Cisnădie s-a bătut pentru șansa ei. În schimb, Deva a făcut pantomimă, ce au făcut tot returul campionatului și tot play-out-ul. Momentan nu știu ce vom face pentru sezonul viitor, e prea devreme.”, ne-a declarat finanțatorul echipei.

CSM Cetate Deva a pierdut cu Măgura Cisnădie în barajul pentru promovare/retrogradare, scor 22-24, și va evolua în sezonul viitor în Divizia A.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY