Măgura Cisnădie, victorie mare la Sebeș

0
3595

Sâmbătă seară, la Sebeș, a avut loc un meci foarte important din partea a doua a clasamentului. CS Măgura Cisnădie a trecut la pas însă de HC Alba Sebeș, 31-20, și a făcut un pas important spre salvarea de la retrogradare. În schimb, șansele echipei Alinei Șorodoc de a rămâne în prima ligă devin infime.

Chiar dacă miza meciului a fost una extrem de mare, acest lucru nu s-a văzut și pe teren. Măgura Cisnădie a dominat partida categoric, fiind superioară la toate capitolele, și a obținut o victorie concludentă în final.

Sebeșul a condus pe început de meci, dar s-a stins rapid. A fost 2-0, 4-2 și 5-4 pentru formația gazdă, după care echipa lui Alexandru Weber a preluat inițiativa. Trei goluri consecutive semnate de Roxana Han au dus scorul la 8-5 în favoarea Cisnădiei, iar Mitrache și Ciolan au replicat, aducând formația Alinei Șorodoc la un gol în urma adversarei (7-8, minutul 20). Din acel moment Măgura a pus stăpânire pe meci, a primit doar două goluri până la încheierea reprizei și s-a desprins confortabil pe tabelă: 15-9.

Actul secund a fost tot la discreția echipei oaspete. Sibiencele au încheiat definitiv conturile în minutul 45 și totodată speranțele Sebeșului de a rămâne în prima ligă, atunci când Lazarin marca pentru 20-12. Până la final diferența a tot crescut și partida s-a încheiat cu un categoric 31-20, care asigură liniștea Cisnădiei în mare măsură.

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
HC Alba Sebeș920
CS Măgura Cisnădie1531

CS Măgura Cisnădie

sursă foto: absport.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY