Mădălina Zamfirescu va înfrunta pentru prima oară o echipă din România după transferul în Ungaria: „Suntem conștiente că va fi foarte greu!”

0
6016

Transferată în vară în Ungaria, Mădălina Zamfirescu a devenit rapid o jucătoare de bază la Debrecen, sub comanda lui Tone Tiselj. Pentru prima oară după ce a ajuns în Ungaria, jucătoarea de 23 de ani va înfrunta o formație din România într-un meci oficial, respectiv SCM Craiova, în preliminariile Cupei EHF.

Mădălina Zamfirescu a contribuit din plin la calificarea lui Debrecen în turul al treilea al competiției, fiind una din jucătoarele importante ale „dublei” cu Zaglebie Lublin, 49-45 la general. Acum, pentru un loc în grupele Cupei EHF, Mădălina Zamfirescu trebuie să treacă de fosta sa echipă, SCM Craiova, formație pe care sorții i-au scos-o în cale. „Știm cu toții că SCM Craiova e în primele trei echipe ale României și că au golghetera Ligii Naționale în lot. Singurul meu motiv de bucurie este că vin acasă, în rest nu sunt prea fericită după această tragere la sorți. Sper să facem meciuri bune, suntem conștiente că va fi foarte greu. Vom încerca să jucăm cât mai bine, sper ca măcar să ne iasă jocul la fel ca și în returul cu Lublin. Din punctul meu de vedere, Craiova pleacă cu prima șansă. Îmi doresc ca toată lumea să se bucure de meciuri frumoase și de spectacol.”, ne-a spus Mădălina Zamfirescu după tragerea la sorți.

Cele două partide dintre SCM Craiova și Debrecen vor avea loc pe 11/12 noiembrie și 18/19 noiembrie, primul în Bănie, iar al doilea în Ungaria.

sursă foto: Facebook DVSC Kézilabda

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY