Lucian Ignat se desparte după patru ani și jumătate de Potaissa: „Mi-am îndeplinit un vis la Turda, o medalie”

0
1389

lucian ignat turdaLucian Ignat și Potaissa Turda s-au despărțit de comun acord în această săptămână după patru ani și jumătate. Alături de gruparea ardeleană, Ignat a promovat în Liga Națională, a obținut medalia de bronz în sezonul trecut și a debutat în cupele europene.

Lucian Ignat pleacă de la Turda dorind o schimbare și ține să mulțumească echipei pentru faptul că l-a ajutat să-și îndeplinească un vis: câștigarea unei medalii. „M-am simțit foarte bine în patru ani și jumătate la această echipă și mi-am îndeplinit un vis, câștigarea unei medalii. Am plecat pentru că vreau să fac o schimbare. Ne-am despărțit amiabil. Momentan nu am o înțelegere cu o altă echipă.”, ne-a declarat Lucian Ignat.

De asemenea, clubul Potaissa Turda, prin vocea președintelui Flaviu Sâsâeac, îi mulțumește lui Lucian Ignat pentru ceea ce a făcut pentru echipă. „Cu un ochi râdem și cu unul plângem. Suntem foarte mulțumiți de ceea ce a făcut el la echipă, a avut o prestație în creștere de la an la an. Îi mulțumim din tot sufletul pentru ce a făcut. El a ajutat echipa să crească și echipa l-a ajutat pe el să crească, deci avantajele au fost de ambele părți. Va avea întotdeauna ușa deschisă la Turda, îi dorim să continue activitatea handbalistică și îi urăm să aibă sărbători fericite !”, ne-a spus Flaviu Sâsâeac.

Lucian Ignat a ajuns la Potaissa Turda la începutul sezonului 2010/2011, în urma căruia echipa a promovat în Liga Națională.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY